Dla mediów: proces akredytacyjny na mecz Chojniczanka – Legia Warszawa

Skomentuj

Przedstawicieli mediów informujemy, że w dniu 10 września ruszył proces akredytacyjny na mecz 1/32 finału Pucharu Polski: Chojniczanka  – Legia Warszawa.

Akredytacje dziennikarskie przyznawane są jedynie na podstawie wniosków przyjmowanych przez Elektroniczne Biuro Prasowe Chojniczanki – Accredito

Do poprawnego złożenia wniosku konieczne jest posiadanie konta w serwisie Accredito. Wszelkie informacje dotyczące zakładania własnego profilu znajdują się w poniższej instrukcji:
Instrukcja Accredito

Redakcjom przysługują imienne akredytacje typu PRASA/INTERNET lub FOTO. Przesłanie wniosku nie jest jednoznaczne z przyznaniem akredytacji. MKS “Chojniczanka 1930” S.A. zastrzega sobie prawo do weryfikacji danych wpisanych w formularzu oraz do odrzucenia wniosku. Informujemy także, że liczba miejsc na trybunie prasowej jest ograniczona. Proces akredytacyjny potrwa do poniedziałku 24  września. Podczas pucharowego starcia nie będą obowiązywały akredytacje stałe na ligowe mecze Chojniczanki w sezonie 2018/19.

Ewentualne pytania i uwagi, prosimy kierować do rzecznika prasowego Chojniczanki – Jakuba Piekuta:
Kontakt:
mail: prasa@mkschojniczanka.pl